Προφίλ

Η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ ΕΠΕ προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και αποθήκευσης εμπορευμάτων. Σκοπός της είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Με γνώμονα την εικοσιπενταετή εμπειρία της, η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες διεθνούς θαλάσσιας, οδικής και αεροπορικής μεταφοράς καθώς 3PL υπηρεσίες μέσω των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της στον Ασπρόπυργο, προσφέροντας συνολικά ολοκληρωμένες και καθετοποιημένες λύσεις logistics.

Ιστορία

Η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1995 στον Πειραιά, με σκοπό να παρέχει στην αγορά της εποχής  υπηρεσίες ποιοτικής και ασφαλούς διεθνούς μεταφοράς. Το 2005, η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ επένδυσε σε μία συνδυαστική-εφοδιαστική αλυσίδα μεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευμάτων (Logistics) ιδρύοντας υποκατάστημα αποθήκης στον Ασπρόπυργο Αττικής προσφέροντας υπηρεσίες αξιόπιστης αποθήκευσης σε κτίριο 2.500 τμ καθώς και υπηρεσίες διανομής. Το 2009, η εταιρεία προχώρησε στην ανέγερση επιπλέων εγκαταστάσεων 1.500 τμ προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση των πελατών της.
Το 2018, η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ επένδυσε σε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής με τις εργασίες να ξεκινούν το Μάιο. Το Φεβρουάριο του 2019, η νέα ιδιόκτητη μονάδα άρχισε να φιλοξενεί εμπορεύματα 4000 παλετών.

Σήμερα η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ και το υποκατάστημα της απασχολούν 20 άτομα. Είναι μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία πιστοποιημένη με AEOF και ISO 9001:2015, χρησιμοποιώντας προς την κατεύθυνση της πιστοποίησης αλλά και εξέλιξης της σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες δομές, εξοπλισμούς και συστήματα. Η ευέλικτη δομή διαχείρισης της εταιρείας και o κεντρικός έλεγχος εξυπηρετούν της εξατομικευμένες logistic ανάγκες των πελατών‐συνεργατών της. Οι συνεργασίες με τους τελευταίους είναι και γίνονται μακρόχρονες και βασίζονται στην αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών. Το άρτια εκπαιδευμένο, αφοσιωμένο και έμπειρο προσωπικό σε συνεργασία με ένα έμπειρο δίκτυο συνεργατών και πρακτόρων σε όλες τις ηπείρους παρέχει την καλύτερη κατά περίπτωση επιλογή μεταφοράς σε ισχυρές και αναγνωρισμένες στον κλάδο τους εταιρείες από διάφορους τομείς παραγωγής και εμπορίου όπως πετροχημικά, χημικά, πρώτες ύλες πλαστικών, ιχθυοτροφές, ζωοτροφές, λιπάσματα κ.α. Στατιστικά, η εταιρεία διακινεί διεθνώς περισσότερα από 12.000 teus ανά χρόνο και το υποκατάστημα της αποθήκης φιλοξενεί 7000 παλέτες και διακινεί 400 παλέτες ημερησίως, στοιχεία που καθρεφτίζουν την αποδοτικότητα της εταιρείας και την προτίμηση της αγοράς για τις υπηρεσίες της.

Η αξιοπιστία, η επαγγελματικότητα και η εξειδίκευση είναι θεμελιώδεις αρχές της καθημερινής μας λειτουργίας και της αναπτυξιακής μας προοπτικής για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεταφοράς και αποθήκευσης.

Δίκτυο

Προκειμένου να επιτευχθεί η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεταφοράς, η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ συνεργάζεται με πράκτορες σε όλο τον κόσμο οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες αρχές και παρέχουν υψηλά πρότυπα ποιότητας υπηρεσιών. Το δίκτυο αυτό προσφέρει την επιλογή της καλύτερης δυνατής μεταφοράς συνεισφέροντας σε ένα τελικό αποτέλεσμα γρήγορης, ασφαλούς και οικονομικά συμφέρουσας μεταφοράς προϊόντων.

Πιστοποιητικά

Τον Ιούλιο του 2011 η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ ΕΠΕ πιστοποιήθηκε επιτυχώς από τον φορέα TUV AUSTRIA HELLAS με το πιστοποιητικό EN ISO 9001:2008 το οποίο εν συνεχεία και ανανεώθηκε. Από τον Ιούλιο του 2017, η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την ποιότητα σε συμφωνία με το πρότυπο EN ISO 9001:2015.

Η ΤΡΑΝΣΟΡΙΕΝΤ ΕΠΕ είναι πιστοποιημένος εγκεκριμένος οικονομικός φορέας (ΑΕΟF), για τελωνειακές απλουστεύσεις, ασφάλεια και προστασία. Link

ISO TRANSORIENT logo smaller size

Υπηρεσίες

Είμαστε διεθνώς γνωστοί για την ικανότητα μας να διαχειριζόμαστε με κάθε λεπτομέρεια τις ιδιαίτερες ανάγκες αποθήκευσης και προώθησης των πελατών μας.

Κεντρικά Γραφεία
  • 34ου Συντάγματος Πεζικού, αριθμός 5, Πειραιάς GR18532, Ελλάδα

  • +30 210 4137465

Εμπορευματικός Σταθμός
  • Θέση Μπεναρδή, Αγίου Γεωργίου, Ασπρόπυργος 193 00

  • +30 210 5577800